Tussenschoolse opvang

Kind & Co: even voorstellen!

De tussenschoolse opvang op De Eendracht wordt verzorgd door Kind & Co. Kind & Co is een kinderopvangorganisatie die alle vormen van opvang aanbiedt op diverse locaties in en rond de regio Utrecht.  Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en de kwaliteit van onze dienstverlening aan de kinderen en u staat centraal. Dat doen wij door gekwalificeerde medewerkers met verschillende aandachtsgebieden in te zetten. Tussenschoolse opvang bieden wij in samenwerking met de school,  waarin goede samenwerking met de school, de ouders en de vrijwilligers voorop staat.

Zoals aangegeven heeft de school ons gevraagd de tussenschoolse opvang te gaan verzorgen. Naast de vrijwilligers zal er dagelijks een coördinator aanwezig zijn om van het overblijfmoment een ontspannen, maar ook goed georganiseerd moment te maken. Petra Woerds (op maandag en dinsdag) en Annemieke de Kuiper (donderdag) zullen dit gaan coördineren. Tijdens het overblijfmoment zullen wij korte activiteiten gaan verzorgen.

TSO Online

Ook zullen wij de administratie en de organisatie verzorgen rondom de tussenschoolse opvang. Het tarief van de TSO zal € 1,75 per keer bedragen. Wij werken met een digitaal programma, TSO online genaamd. Via uw Mijn KMN Kind & Co  kunt u zich aanmelden voor TSO Online, de overblijf momenten doorgeven en bijvoorbeeld ook facturen inzien. Wij factureren de werkelijk afgenomen TSO momenten maandelijks achteraf, aan het eind van de maand rond de 25e.

Inschrijven bij KMN Kind & Co

Maakt u al gebruik van opvang op het kinderdagverblijf (bijvoorbeeld voor uw jongere kind) en/of buitenschoolse opvang bij KMN Kind & Co?  Dan beschikt u al over een account op Mijn KMN Kind & Co en hoeft u zich niet in te schrijven.

Maakt u geen gebruik van opvang bij KMN Kind & Co en wilt u gebruik maken van TSO? Dan kunt u zich inschrijven via onze website https://mijn.kmnkindenco.nl/aanvraag/opvangsoort

Kies vervolgens onderaan TSO online. Op de volgende pagina kunt u de school kiezen (eerst Mijdrecht). Verder kunt u dan de aanmelding doorlopen. U dient dus eerst een account aan te maken; is verder zonder enige verplichting, maar pas dan kunt u aanmelden voor de tussenschoolse opvang.

TSO momenten vooraf doorgeven

Vanaf het moment dat u kunt inloggen in uw Mijn KMN Kind & Co dan kunt u de gewenste TSO momenten vooraf gaan doorgeven voor het huidige schooljaar. Dit is nodig omdat de TSO-coördinator verantwoordelijk is voor het inzetten van voldoende overblijfvrijwilligers voor de kinderen die per dag verwacht worden. Dit weet de coördinator alleen als u uw gewenste momenten vooraf doorgeeft.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze TSO administratie via tsoonline@kmnkindenco.nl.